ALIOLI FRESCO

En tarrina de 180gr i 1,4kg

En terrina de 180g

L’Allioli de l’Hort de Planter és un allioli tradicional i artesà molt bo amb una esplèndida textura per acompanyar els plats que desitgis.

A base d’all i oli obtenim una salsa espessa que forma part de la cuina tradicional catalana.

Se’n acostuma a menjar amb carns a la brasa i patates al caliu o bullides, amb conill o pollastre, amb cargols, mongetes i botifarra, peix (com ara el bacallà gratinat amb allioli), arròs, fideuà… O amb una simple i fàcil llesca de pa torrat.

Què faríem sense l’allioli? Una salsa típica del mediterrani que ens acompanya o ens arregla molts plats. És sabut que els egipcis i els romans ja preparaven salses similars amb els mateixos ingredients de base, però l’origen d’aquesta salsa prové del mediterrani, zona d’on és tradicional des de fa molts i molts anys... Actualment l’allioli ja és conegut internacionalment i molts països opten per aquesta salsa com indispensable en molts plats. Avui en dia seguim mantenint l’allioli com l’acompanyant de la nostra gastronomia. Una gastronomia que sap a tradició i a proximitat.

Ingredientes

Aceite de girasol (88%), agua, ajo (2,5%), huevo pasteurizado y sal.

Alérgenos

Huevo

Puede contener

Sulfitos, soja, frutos secos, gluten, leche y mostaza

Sugerencias

Carne, pescado, patatas, marisco...

Conservación

Entre +2ºC i +6ºC

Caducidad

30 días