ROMESCO CALÇOT

En formato de 180g

En terrina de 180g

El Romesco de l’Hort de Planter és una salsa tradicional tarragonina que pot acompanyar molts plats com el pollastre, conill, peix, enciam o escarola, o el que és més típic, per acompanyar els calçots i una bona llesca de pa torrat.

A base d’ametlles i avellanes torrades, tomàquet fregit, nyores, all, sal, oli, pebre, vinagre i un toc molt especial, s’aconsegueix aquest Romesco amb una magnífica textura i gran sabor per donar un gust diferent a qualsevol dels teus plats.

Des de principis del s. XIX, el Romesco acompanya molts plats de la nostra gastronomia i també de la gastronomia internacional, però el romesco tarragoní ve de més temps enrere. Una de les primeres referències la trobem l’any 1887 en una obra literària catalana, per tant, ja feia anys que aquesta salsa s’havia originat. L’origen de la paraula Romesco podria tenir origen en la paraula mossàrab remescolar, que significa “barrejar”. Per tant, és més que evident, que aquesta salsa és popularment coneguda per “barrejar-la” amb els nostres plats preferits.

Ingredientes

Aceite de girasol, almendra tostada (14%), tomate frito: ((tomate, aceite de girasol, azúcar, almidón modificado de patata, sal, cebolla y ajo)), agua, avellana tostada, vinagre de vino: antioxidante: dióxido de azufre), galleta: (harina de trigo, azúcar, aceite vegetal (girasol alto oleico), jarabe de glucosa y fructosa, harina de trigo malteado, gasificantes: (carbonato ácido de sodio y carbonato ácido de amonio), sal, emulgente (lecitina de soja), antioxidantes (metabisulfito sódico), leche desnatada en polvo)), ñoras, pimentón dulce, sal, huevo pasteurizado, conservador: (sorbato de potasio y benzoato de sodio) y pimentón.

Alérgenos

Frutos secos, sulfitos, gluten, soja, leche y huevo.

Puede contener

Mostaza

Sugerencias

---

Conservación

Entre + 2ºC i + 6ºC

Caducidad

30 dias