SOPA DE CEBA amb Caldo Eco Hort de Planter Una sopa excepcional del cuiner David Amorós del lolabistrorestaurant amb el caldo ecològic de pollastre i gallina. Ens fa molta il•lusió presentar-vos aquest vídeo que hem fet juntament amb el David i la Ivonne del Lola Bistro a Altafulla. La idea era poder catar i valorar […]
Tast del Caldo Ecològic Hort de Planter al Restaurant Lola Bistro
La família de l’Hort de Planter no para de créixer. Começa a arribar el fred i sembla que el cos ja sap el que li convé, i ja ens comença a venir de gust un bon brou calentó. A l’Hort de Planter hi trobaràs el caldo ecològic de pollastre i gallina de Granja Gaià, amb […]
Gaspatxo, Allioli, Salsa de calçot o romesco, Hummus tradicional, Fesols de gra petit amb salsa verda, Fesols de gra petit, Cigrons cuits, i Brou ecològic de pollastre i gallines eco de Granja Gaià.
A Granja Gaià creiem en el que fem. Estimem el territori i sentim que la millor manera de créixer com a persones i com a empresa és gaudir i consumir Qualitat i Proximitat. . Tenim vocació de servei i molts projectes per endavant que esperem poder compartir amb tu!.
Ja pots gaudir del GASPATXO, fresc, saludable i de proximitat, que t’arreglarà més d’un àpat!
General
Neix l’Hort de Planter!
Una acurada selecció de productes frescos i de proximitat per anar directe a la taula. El retorn als orígens de Granja Gaià, quan l’àvia Teresina i en Salvador comencen la seva activitat com a pagesos d’horta i planter a La Riera de Gaià just sota l’església. Salses fresques per acompanyarL’allioli tarragoní, el romesco – salsa […]
General
El Romesco Tarragoní
Sabies que la salsa romesco és una salsa originària de Tarragona? La referència documentada és antiga és de 1896, quan es feien dos tipus de romescos: el dels pescadors, i el dels pagesos, fet amb ametlla, i el que vindria a ser la salsa de calçot. Romesco vol dir Barrejar, i això és el que […]
General
Un allioli com el de casa
Què faríem sense l’allioli? Una salsa típica del mediterrani, que ens acompanya o ens arregla molts plats. A base d’all i oli, obtenim una salsa espessa que forma part de la cuina tradicional catalana. Se n’acostuma de menjar amb carns a la brasa o patates al caliu o bullides. A Catalunya és típic prendre’n amb […]
General
Un caldo ECO molt especial
Diuen que Gallina vella fa bon caldo. Aquest és un brou molt especial, fet amb pollastre i gallines ecològiques de Granja Gaià. Però al marge d’això, hem fet una fórmula exclusiva a base d’algunes herbes aromàtiques del nostre territori, amb predomini de la farigola, el que li dona un gust molt característic.
- 1
- 2